Hevoset

SANTTU 163 cm

on ruunalauman pomo. Aika on hionut timantista terävimmät kulmat pois ja nykyään Santeri on varsin keskittyväistä ja nöyrän puoleista sorttia. Hommat maistuvat niin koulu kuin esteratsastuksenkin saralla, mutta maastossa ja pellolla Santtu on elementissään ja siellä vaatiikin ratsastajaltaan erinomaista tasapainoa ja sopivaa herkkyyttä huomata milloin kannattaa pidätellä ja kuinka paljon. Kisoissa santtu on usein ruusukkeissa kiinni, jos kuskit on pysyneet kyydissä.
SANTTU
AMI 174 cm

Amia lupsakampaa herrasmiestä saa hakea. Ami on nuoresta iästään huolimatta kilpaillut koulua, esteitä ja kenttää. Maastossa Aimo on myös ihana.
AMI
HERMAN 1 m

Herkku, Herzi, Hepe. Herman näyttää (ja on) sirkusponilta. Hermanni on mielettömän reipas. Koittakaa ymmärtää ponin adhd-taipumusta ;)
FASU 150 cm

Kirjava, pullea ja toisinaan hieman malttamaton Fasu kyselee niin lasten kuin tätienkin taitoja nuoren ikänsä vuoksi. Fasu tekee juuri niinkuin pyydetään. Se ei osaa vielä arvailla puutteellisista avuista mitä tulisi tehdä, vaan odottaa oikeaa merkkiä onnistuakseen. Siinä välissä voi tarjoilla yhtä sun toista, koska jos ei ymmärrä ...

SIMO 145 cm

Huikea tyyppi Simo on Silvojen perheen silmäterä. Simppa muutti aikaa sitten meille aloittaakseen hienoisen laihdutuskuurin. Vyötärö on pysynyt mukavissa lukemissa tasaisella liikunnalla. S on kaikkien suosikki, mutta karsinassa oman arvon tunteva ja saattaa välillä olla turhankin touhukas omassa kämpässään. Simon ykköshimo esteratsastus on ihanaa katseltavaa. Simo auttaa aloittelevat konkarin ottein esteiden yli ja edistyneimpien kanssa yltyy itsevarmaan ja taitavaan hyppäämiseen isompienkin esteiden yli.
ARTTU 120 cm

Joka tallissa pitää yksi vekkuliponi olla. Muutenhan lapset saisivat aivan väärän käsityksen ratsastuksesta. Arttu tekee mitä lystää, menee mitä vauhtia lystää ja suuntaa minne haluaa. Usein tämä issikan ja shettiksen risteytys haluaa mennä vaikka ystävänsä Hermannin luo. Erinäisten neuvottelujen jälkeen ratsastaja saa kuitenkin kerrottua Artulle paremman idean, että mennään nyt vain tätä pohkeenväistöä tässä ;) Päivittäin Aattu antautuukin lempeään yhteistyöhön, mutta ensin pitää vähän jekutella. Artsista on tullut monen lempiystävä, pikkuinen mussukka jääräpää.
SIMO
ARTTU
EMPPU 140 cm

Oonan oma poni on siirtynyt kokonaan opetuskäyttöön. Empulla on yksi ainut vika, se rakastaa ruohoa ja saattaa käyttää tässä asiassa hieman aloittelevia ratsastajia hyväkseen. Muuten empulle käy ihan kaikki: este, koulu, maasto, uinti, hiihto. Emppu on kultainen tamma.
HELKKY 165 cm

Empun ystävä Helkky ei ole suomenhevonen ulkonäöstään huolimatta. Isosta koostaan huolimatta Helkky on herkkä ja miellyttävä ratsastaa.
EMPPU
HELKKY